Bij FutureWork draait alles om het creëren van duurzame verbindingen en het helpen van organisaties om hun doelen te bereiken met de juiste mensen op de juiste plek. Maar wie zijn nu eigenlijk de mensen achter deze missie? Vandaag schuiven we aan de keukentafel bij Tessa van Laarhoven, een van onze gedreven consultants, om te praten over haar passie voor het vak en hoe ze iedere dag met enthousiasme werkt aan het realiseren van een inclusieve samenleving.

Een warm welkom bij Tessa thuis

Wanneer je bij Tessa binnenstapt, voel je meteen de energie en warmte die ze ook in haar werk meebrengt. De keukentafel, centraal in haar huis, weerspiegelt haar visie op het leven: een plek waar verhalen worden gedeeld, ideeën ontstaan en waar hard werk hand in hand gaat met gezelligheid. “Deze tafel heeft al heel wat gesprekken meegemaakt,” lacht Tessa terwijl ze koffie zet. “Voor mij is het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen, of dat nu thuis is of in een zakelijke setting. Pas dan kun je echt connecten en het verschil maken.”

Van passie naar professie

Tessa’s reis naar het consultancy vak begon niet met een rechte lijn. “Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in mensen, wat ze drijft en hoe ze kunnen groeien,” vertelt ze. Na verschillende periodes in het buitenland gewoond te hebben en met allerlei culturen in aanraking gekomen te zijn, vond ze bij FutureWork de perfecte plek om die passie om te zetten in een betekenisvolle carrière. “Wat ik zo mooi vind aan werken bij FutureWork, is dat we echt impact kunnen maken. We werken niet alleen aan de groei van bedrijven, maar ook aan die van nieuwkomers zelf. Iedereen heeft een uniek verhaal en het is onze taak om dat verhaal te helpen schrijven.”

De kracht van samenwerken

Volgens Tessa ligt de kracht van FutureWork in het hechte team en de manier waarop iedereen elkaar versterkt. “We werken hier niet alleen als collega’s, maar als een team dat echt naar hetzelfde doel streeft. Of je nu net begint of al jaren ervaring hebt, er is altijd ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven. Die dynamiek zorgt ervoor dat we blijven groeien, zowel als organisatie als op persoonlijk vlak.”

Een uitnodiging aan jou

Het gesprek aan de keukentafel draait uiteindelijk altijd om toekomstperspectieven. Tessa is enthousiast over de groei en de kansen die bij FutureWork voor het grijpen liggen. “We zijn altijd op zoek naar mensen die dezelfde drive en passie delen. Mensen die net als ik geloven dat we samen het verschil kunnen maken.”

Als je je aangesproken voelt door het verhaal van Tessa, dan is de stap naar een nieuwe uitdaging misschien dichterbij dan je denkt. FutureWork is momenteel op zoek naar een nieuwe collega in de rol van consultant. “Het is een kans om jezelf te ontwikkelen, bij te dragen aan mooie projecten en te werken in een omgeving waar jouw input echt gewaardeerd wordt,” besluit Tessa met een glimlach.

Wil jij ook aanschuiven?

Heb jij, net als Tessa, een passie voor mensen en ontwikkeling? Ben je klaar om je talenten in te zetten in een omgeving waar je echt het verschil kunt maken? Bekijk dan de vacature voor consultant bij FutureWork en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel om te praten over jouw toekomst bij ons.