Bij FutureWork geloven we in de kracht van samenwerking, innovatie en de juiste mensen op de juiste plek. Vandaag nemen we je mee naar de keukentafel van Frank Kleinhout, onze director. Hier deelt hij zijn visie op het vak, zijn passie voor het oplossen van complexe vraagstukken en hoe hij elke dag werkt aan een toekomst waarin het samenbrengen van mensen centraal staat.

De tafel waar ideeën geboren worden

Wanneer je bij Frank thuis komt, valt direct zijn keukentafel op: een grote, robuuste tafel die zowel verleden als toekomst ademt. “Deze tafel heeft al heel wat creatieve sessies meegemaakt,” begint Frank terwijl hij met een glimlach zijn laptop openklapt. “Hier komen vaak vrienden en familie eten, maar ook collega’s om te brainstormen. Voor mij is deze plek symbolisch voor hoe ik werk: altijd open voor nieuwe ideeën en samenwerkingen en gericht op vooruitgang.” Waar Frank het meest energie van krijgt? Daar hoeft hij niet lang over na te denken: “De juiste mensen met elkaar verbinden, en gemotiveerde mensen aan de goede organisatie koppelen.”

Van maatschappelijke impact naar werkplezier

Frank’s passie ligt in het creëren van maatschappelijke impact door nieuwkomers (statushouders en asielzoekers) te helpen aan een betaalde baan. “Wat mij drijft, is de overtuiging dat iedereen een kans verdient om te laten zien wat ze kunnen, ongeacht hun achtergrond. We kijken niet naar een CV, maar naar een gemotiveerd persoon met unieke talenten,” vertelt Frank. Bij FutureWork heeft hij de mogelijkheid om werkgevers te begeleiden in het vinden van passende instapbanen voor deze nieuwkomers, waarbij taal en cultuur geen obstakels meer zijn, maar juist verrijkingen voor het bedrijf.

“Het mooiste aan mijn werk is dat ik zie hoe nieuwkomers niet alleen een plek vinden bij onze opdrachtgevers, maar ook echt een verschil maken binnen een organisatie. Ze brengen een unieke waarde met zich mee die vaak verder gaat dan alleen de functie die ze vervullen,” legt Frank uit. Met de begeleiding van FutureWork op de werkvloer zorgt het hele team ervoor dat zowel de nieuwkomer als de werkgever optimaal kunnen profiteren van deze samenwerking.

Samen sterker

Voor Frank is het teamgevoel binnen FutureWork essentieel. “We doen het hier samen,” zegt hij beslist. “Iedereen brengt iets unieks mee, en juist die diversiteit zorgt ervoor dat we als team sterker zijn. Ik hou ervan om te sparren met collega’s, om van elkaar te leren en samen tot oplossingen te komen die echt werken.”

Dat teamgevoel, gecombineerd met een gedeelde passie voor maatschappelijke impact, maakt FutureWork volgens Frank een bijzondere plek om te werken. “Iedere dag biedt nieuwe uitdagingen en kansen om te groeien. Als je niet bang bent om je handen uit de mouwen te steken, dan is dit de plek waar je echt het verschil kunt maken.”

Een uitnodiging aan jou

Voel je je aangesproken door Frank’s verhaal? Bij FutureWork zijn we altijd op zoek naar gedreven mensen die, net als Frank, geloven in de kracht van innovatie en samenwerking. Op dit moment hebben we een vacature openstaan voor de rol van commerciële business developer. “Het is een fantastische kans om jezelf te ontwikkelen in een dynamische omgeving en bij te dragen aan projecten die echt impact hebben,” zegt Frank. ”Maar”, zo voegt hij eraan toe, ”ook met werkgevers die geïnspireerd zijn geraakt door dit verhaal kom ik heel graag in contact. Want hoe meer gemotiveerde mensen we aan de juiste organisaties kunnen koppelen, hoe beter.”

Wil jij ook aan de slag bij FutureWork?

Ben je klaar om je expertise en overtuigingskracht in te zetten in een rol waarin je echt het verschil kunt maken? Bekijk dan de vacature voor Commerciële Business Developer bij FutureWork. Wie weet ben jij straks de nieuwe collega die samen met Frank en het team bouwt aan de toekomst.